De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend

๐—ข๐—ป๐˜๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐˜ƒ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ & ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด
Samen met 14 prachtige sisters gaan we een 3-daagse deep-dive maken. Deze keer staan de themaโ€™s van het hart en zonnevlecht centraal.

Ontwaak jouw innerlijk vuur, ontdek je innerlijke kracht en laat jezelf โ€˜schitterenโ€™. Open je hart voor liefde, compassie en echte verbinding met jezelf, de mensen en alles wat leeft om je heen.

In verrassende en diepgaande workshops gaan we o.a. werken met ademsessies, lichaamswerk, opstellingen, meditaties, gezonde voeding, energiewerk en nog veel meer!

๐—ข๐—ป๐˜๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐˜ƒ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ - ๐—œ๐—ธ โ€˜๐—ธ๐—ฎ๐—ปโ€™ ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ธ โ€˜๐˜„๐—ถ๐—นโ€™
De zonnevlecht is verbonden met het element vuur. We gaan samen werken met de kern van jouw lichaam, jouw innerlijke kracht, innerlijk vuur, passie, zelfverzekerdheid, kracht, ondernemendheid, grenzen, daadkracht, doelbewustheid en voeding.

Themaโ€™s: Vind je het lastig om met veranderingen om te gaan of om uit je comfort zone te stappen? Merk je dat je kritisch bent naar jezelf? Ben je druk met wat anderen van je vinden? Heb je moeite met grenzen? Voel jij je ergens schuldig over? Of heb je angst voor diepgaande verbindingen, emoties of veranderingen?

๐—ข๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ฒ ๐—ต๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด - ๐—œ๐—ธ โ€˜๐—ฏ๐—ฒ๐—บ๐—ถ๐—ปโ€™
Het hart is verbonden met het element lucht. We gaan samen werken met zelfliefde, emoties & ervaringen transformeren, geven & ontvangen in balans, verbinding met jezelf & anderen, mannelijke & vrouwelijke energie in balans, โ€˜luchtigโ€™, beweeglijk en zacht zijn naar jezelf en naar anderen en om hulp leren vragen.

Themaโ€™s: Vind je het een uitdaging om mensen of situaties los te laten, terwijl je weet dat ze niet goed voor je zijn? Heb je last van jaloezie? Heb je soms moeite met intimiteit of vind je het lastig om je open te stellen en diepgaande verbindingen aan te gaan? Raak je makkelijk uit balans? Voel je je soms alleen? Voel je je soms verdrietig? Kun je oprecht zeggen tegen jezelf dat je van jezelf houdt?

๐—๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐˜„๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ผ๐—บ!
Voel jij een ja bij deze themaโ€™s en wil je deze reis maken met een groep prachtige sisters? Dan ben je van harte welkom. Wij kijken weer uit naar een prachtige, diepe, transformerende reis samen met jou.

De Verbonden Vrouw, dat ben jij!
De Verbonden Vrouw, dat zijn wij!

Liefs Karen & Maryam

Praktische informatie:


 Datum en tijden: vrijdag 19 t/m zondag 21 mei 2023, start om 14:30 uur vrijdag en einde om 16:30 op zondag.


 uitwisseling: โ‚ฌ 377,-.  incl. linnenpakket. Een privรฉ kamer is mogelijk tegen een meer prijs.

Een extra nacht is ook mogelijk om bij te boekenbij het event.


 Maaltijden: inclusief 3 heerlijke maaltijden per dag. Biologisch en Plantaardig.


 Locatie: een prachtige locatie, nette kamers met gedeelde douches/toilet.

Adres: Vlierhof Community, Klever Strasse 115 te Kleve (net over de grens)

Verleiden

Samantha Konraads Krichelberg

Het was een prachtig magisch weekend, een cadeau van het universum. Zoveel mooie ervaringen opgedaan en zoveel mooie vrouwen die verbonden met elkaar werden. De Vlierhof is een prachtige locatie, waarvan ik hoop dat hij nog eeuwen blijft bestaan. Laat het een plek blijven waar mensen elkaar ontmoeten, inspireren en kracht geven wanneer je kracht nodig hebt. De dames hebben goed nagedacht over hun programma en ook de leiding verbond zich op een prachtige manier met de groep. Echt een sister- ervaring. Met veel liefde geschreven, Samantha

Verleiden

Henriette Rhee

Wรกt een verbondenheid wรกt een mooie plek is de Vlierhof๐Ÿ™๐Ÿฝ. Onder begeleiding van Maryam en Karen heb ik een hele mooie reis ๐Ÿ’–in een veilige๐Ÿ™Œ๐Ÿฝomgeving gemaakt. Ik kan het van harte aanbevelen. En niรฉt geheel onbelangrijk, er wordt heel goed voor de innerlijke vrouw gezorgd middels heerlijk met liefde bereid eten, dankjewel ๐Ÿ™๐Ÿฝ.

Verleiden
Rianda

Ik kan niet anders zeggen dan dat het magisch is geweest. Het heeft me buitengewoon veel gebracht. Daarnaast was het erg goed gefaciliteerd. De kamer was schoon en gezellig. Het eten gezond en voortreffelijk. En de omgeving is prachtig! Ik heb een prachtige reis met prachtige vrouwen mogen maken en daar ben ik heel erg dankbaar voor.
Maryam, Karen, Karlijn, Sita en Kim, alleen maar liefde voor jullie. Ik ben jullie dankbaar!

Tickets De Verbonden Vrouw - Retraite Weekend

โ‚ฌ377,-
Voor een gedeelde kamer, incl. bedlinnen. Een privรฉ kamer is mogelijk tegen een kleine meerprijs.
 • Verbinden met sisters in een veilige setting
 • Ademsessies
 • Lichaamswerk
 • Opstellingen
 • Meditatie
 • Energiewerk
 • Rituelen, sharings, cirkels
 • Prachtige locatie @Vlierhof Community te Kleve
 • Biologische en plantaardige maaltijden
 • Professionele en liefdevolle begeleiding van mede-sisters Karen Wessels & Maryam Janssen
 • Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie
Verleiden

REVIEW:

Ik schrijf deze review 2 dagen na het weekend.
Daarnet deed ik een meditatie en ik voelde alle vrouwen die mee waren op het weekend aanwezig in mijn meditatie. Ze waren er nog steeds, hun energie, hun liefde, hun humor, hun zachtheid, hun kracht, hun gelijkwaardigheid, hun wijsheid, hun diepgang, hun eenvoud, het danste om me heen.
Ik mocht gedurende het weekend verbinden met elk van hen. Ik beschreef het in een workshop: het is alsof we werden uitgenodigd vanaf minuut 1 om rustig plaats te nemen op ons tempo in een gouden spiegelbol, op een veilig warm gezellig, mooi kussen. Allemaal verschillende energieรซn. Karen & Maryam alsof ze met een toverstaf de omgeving, die bol afsloten. Ik zat daar met vrouwen die ik nog nooit had gezien en ik voelde me veilig, op mijn gemak en gewoon mezelf. We gingen gelijk op avond 1 de diepte in en dat voelde WAUW! Wat een veld werd er gecreรซerd. Kennis maken met de vrouw in jezelf, de verbonden vrouw. Tijdens het weekend mocht ik ervaren hoe elke vrouw een spiegel van mij is. Elke vrouw haar eigen verhaal en bij elk verhaal voelde ik welk stukje het in mij raakte en waar ik mezelf mocht aan spiegelen. Ik kon voelen hoe ik zelf een spiegel mocht zijn. Alles mocht er zijn, en dat gebeurde als vanzelf. Elke workshop indrukwekkend, het eten overheerlijk, de accommodatie warm gezellig en schoon, elke spaceholder, de begeleiding van Karen & Maryam, professioneel, sterk, intens, mooi. Ik wens elke vrouw dit toe, verbinden met vrouwen is zo krachtig, zo heerlijk, ...
Zulke dingen zijn moeilijk onder woorden te brengen ๐Ÿ˜Š. Het is een diep ervaren. Dit zindert nog even na, gelukkig maar, want dit gevoel wil ik nog lang bij me houden.

Katrijn


Heb je een vraag? 

Stuur een mail naar info@maryamjanssen.nl of info@karen-wessels.com