Healing Retreat:

'van klacht naar verlengen'

Healing Retreat:

'van klacht naar verlangen'

Dit is echt een cadeau aan jezelf als je een (chronische) ziekte of langdurige fysieke klachten hebt. In dit retreat spelen we op een holistische manier in op je ziekte, pijn of fysieke klachten. We helpen je ontdekken wat je lichaam je via je klacht wil vertellen, en wat het verlangen achter je klacht is. Je gaat ervaren hoe je je klacht kunt gebruiken om het leven waar je naar verlangt te bereiken. En door bijv. ademwerk gaan we de blokkades verlichten en het verlangen leven inblazen. Met een ander relatie met je klacht keer je weer terug naar huis. 


Een klacht is een signaal van jouw lichaam. Het vraagt aandacht en heeft je wat te vertellen. Het is aan jou of je wil luisteren naar de boodschap van jouw lichaam. Blijf je 'vechten' tegen je klacht of verwelkom je dat wat je mag aankijken. Liefdevol in ontmoeting gaan met jouw klacht. Wanneer je de moed hebt om daadwerkelijk de verbinding aan te gaan met jouw klacht en te voelen wat de boodschap is, dan is de kans groot dat jij gaat ontdekken wat het verlangen is dat er achter zit. Waar verlangt jouw lichaam eigenlijk naar? 


Om transformatie te realiseren vraagt het om onderzoek te doen op de verschillende lagen: fysiek, mentaal, emotioneel en ook energetisch. We gaan dit tijdens dit retreat doen, waarbij we tools inzetten, zoals lichaamswerk, opstellingen, energiewerk en ademwerk. 


We hebben een globaal programma opgesteld (wat nog kan wijzigen): 

Programma zaterdag:

09:30 uur: aankomst en kamer toewijzen. Koffie & thee staat voor je klaar

10.00 uur: Opening & inzicht krijgen in jouw klacht

13:00 uur:  Genieten van een gezonde biologische & vegetarische lunch

14:30 uur: opstelling - klacht versus verlangen

18:00 uur: Een heerlijke biologisch & vegetarische maaltijd

20:00: Sauna (optioneel)


Programma zondag:

08:30 uur: een heerlijk voedend ontbijt

09:30 uur: (adem)ruimte creëren aan jouw verlangen

12:00 uur: sharing 

13:00 uur: einde


Praktisch: 

- Datum en tijden: 21 oktober  10:00 uur t/m 22 oktober 13:00 uur

- Locatie: retraite centrum Vlierhof, Klever Str. 115 te Kleve. (2 km over de grens bij Millingen aan de Rijn. Dichtbij Nijmegen). 

- Energie-uitwisseling: € 187,- gedeelde kamer. Een privé kamer is mogelijk tegen een meerprijs. 

We gaan deze reis aan met max. 10 deelnemers. 

null

In deze reis word je begeleid door Holistische therapeuten Arnoud van der Kolk & Maryam Janssen. 

Arnoud: Ik begeleid mensen met een (chronische) ziekte of langdurige klachten, in het ontdekken van de betekenis, het verlangen en de handleiding van je klacht. Daarnaast ben ik docent Taal van het Lichaam en Chakrapsychologie bij Ananta opleidingen in Soest (Natuurgeneeskunde). 

Maryam: Ik begeleid mensen tijdens workshops en retraites, zoals ademcirkels, zweethutceremonies, opstellingen, als ook retraites specifiek voor vrouwen. Ook begeleid ik 1:1 sessies. Met alles wat ik doe ondersteun ik in het verbinden met wie je werkelijk bent waardoor je je eigen pad mag bewandelen. 


We hebben beide de afgelopen jaren een diepe transformerende reis gemaakt in onszelf. Waarbij we ook enkele jaren samen hebben gereisd tijdens de opleiding tot holistisch therapeut. Dat maakt dat we mooi op elkaar ingespeeld zijn


Wij kijken er naar uit om op onderzoek te gaan met je fysieke klacht. Voor ons is het waardevol om voorgaand te weten welke fysieke klacht je inbrengt. Bij je aanmelding vragen we je dit te delen.

 

Heb je nog aanvullende vragen of informatie om te delen, stuur dan een mail naar info@maryamjanssen.nl of arnoud@arnoudvanderkolk.nl. 


Zien we je op 21 en 22 oktober? 

Liefs 

Arnoud & Maryam