Zomer retreat - terug naar ons stille midden

𝐴𝑙𝑠 𝑗𝑒 𝑠𝑑𝑖𝑙 π‘€π‘œπ‘Ÿπ‘‘π‘‘ 𝑖𝑛 𝑗𝑒𝑧𝑒𝑙𝑓, π‘˜π‘Žπ‘› 𝑗𝑒 𝑑𝑒 π‘ π‘‘π‘’π‘š π‘£π‘Žπ‘› 𝑗𝑒 β„Žπ‘Žπ‘Ÿπ‘‘ β„Žπ‘œπ‘Ÿπ‘’π‘› 𝑑𝑖𝑒 𝑗𝑒 π‘‘β„Žπ‘’π‘–π‘  π‘π‘Ÿπ‘’π‘›π‘”π‘‘ 𝑖𝑛 𝑗𝑒𝑧𝑒𝑙𝑓. 𝐷𝑖𝑑 𝑖𝑠 π‘€π‘Žπ‘Žπ‘Ÿ 𝑗𝑒 𝑗𝑒 𝑒𝑖𝑔𝑒𝑛~π‘€π‘Žπ‘Žπ‘Ÿπ‘‘π‘’ 𝑣𝑖𝑛𝑑𝑑. π‘†π‘Žπ‘šπ‘’π‘›π‘§π‘–π‘—π‘› 𝑖𝑛 𝑑𝑒 π‘›π‘Žπ‘‘π‘’π‘’π‘Ÿ 𝑒𝑛 𝑑𝑒 π‘šπ‘Žπ‘”π‘–π‘’ π‘£π‘Žπ‘› π‘£π‘Ÿπ‘œπ‘’π‘€π‘§π‘–π‘—π‘› π‘’π‘Ÿπ‘£π‘Žπ‘Ÿπ‘’π‘›.

Lieve vrouwen, 


Een uitnodiging om samen met ons en een groep vrouwen het weekend door te brengen in Drenthe. Jezelf openen voor de vrouwelijke stroom die in ons allemaal zit. In de natuur zijn, niets hoeven en alles mogen. Alle tijd en aandacht voor jou.  Als je stil wordt in jezelf, kan je de stem van je hart horen en die brengt je thuis in jezelf. Samenzijn in de natuur en de magie van vrouwzijn ervaren.

 

π–πšπ­ 𝐝𝐨𝐞𝐧 𝐰𝐞 𝐝𝐒𝐭 𝐰𝐞𝐞𝐀𝐞𝐧𝐝? 

Terug naar ons stille midden. De verbinding met je hart, je lijf, jezelf en de natuur.  


π‡π¨πž 𝐝𝐨𝐞𝐧 𝐰𝐞 𝐝𝐚𝐭? 

Telefoon op stil of in je koffer en uit, zodat je al je aandacht voor jou hebt. Dagelijkse yoga/ lichaamsgerichte sessies voor de brunch en na het avondeten. In de ochtend is het gericht op openen, loslaten, activeren en vitaliseren waardoor alles in jou gaat doorstromen. De avond sessies staan in het teken van naar binnen keren, voelen en ontspannen via meer yin energie en oefeningen. Daarnaast hebben we alle dagen een ademcirkel waarbij we ademen om, zoals ze in Anusara yoga zo mooi zeggen: 'to open to grace'. Via deze transformerende ademreis land je dieper in je lijf, kan je lichaam ontladen van dat wat niet meer dient en vitaliseer en transformeer je.  


En tussendoor? Wandelen, zwemmen in het bosmeertje vlakbij, mijmerend in het gras liggen, een massage met elkaar of een verdiepende 1:1 bij een van ons boeken, vuur maken, stil zijn, niets hoeven en dan later op de dag zingen bij het kampvuur, deelcirkel, dansen, vroeg naar bed of buiten slapen onder de sterren. Kortom; net wat jij in het moment het meest verlangt. In de eenvoud zit het leven. Door daar weer bij stil te staan, kom je tot rust, ontstaat er verbinding en kan je het leven op een andere wijze gaan ervaren, het leven ontvangen.

Als je ontspant, geniet en ontvangt kan het leven doorstromen. Door jezelf te delen en te openen voor wat er in jou is, ontstaat er overvloed. 


Het is zo waardevol om deze reis met jezelf aan te gaan in een bedding van andere vrouwen. Waar je om steun kunt vragen, wanneer je dit nodig hebt. Met elkaar plezier kan maken, lachen, huilen, leunen... Samen-zijn en op andere momenten weer op jezelf zijn. Kiezen voor dat wat goed voelt voor jou. De reis maak je zelf, je hoeft het niet (altijd) alleen te doen. 


π–π’πž 𝐳𝐒𝐣𝐧 𝐰𝐒𝐣?

Denise: 

mijn missie is om samen een andere wereld te creΓ«ren waar we in harmonie en verbinding met onszelf, de natuur en anderen om ons heen leven. GeΓ―nspireerd om het mysterie van het leven in mezelf te ontsluiten en daarmee alles te ontmoeten. Vanuit mijn praktijk in bewustwording en heling faciliteer ik 1:1 sessies in lichaams- en energiewerk, faciliteer ik bewustzijnsreizen naar Egypte en retraites in Nederland en geef ik les aan Ananta opleidingen als docent Chakra Psychologie en Lichaamswerk. Het uitgangspunt is in alles: de weg terug maken naar de verbinding met jezelf en het leven van wie je bedoelt bent te zijn. Meer over mij lees op je www.zence.nu


Maryam: 

samen, open, warm, eerlijk, rustig, nieuwsgierig, zijn een aantal woorden die bij mij passen. Op dit moment wonend in een community & werkzaam als Holistisch therapeut. Naast 1:1 sessies waarbij ik voornamelijk regressie, lichaams- & ademwerk inzet, host ik ook transformerende (vrouwen)retreats. Het verbinden met jezelf en vanuit daar je eigen pad bewandelen, daar draag ik mijn steentje aan bij. Ik kijk uit naar dit weekend en om voor jullie een liefdevolle, veilige bedding neer te zetten om in te kunnen rusten en zijn. Meer informatie: www.maryamjanssen.nl.


π–πšπ§π§πžπžπ« 𝐒𝐬 𝐑𝐞𝐭? 

Tijd: aankomst vrijdag 16 augustus om 15:00 uur – vertrek zondag 18 augustus 14:30 uur

Locatie: de Stille Kracht, SchoonloΓ«rstraat 7, 9534 TA Westdorp


𝐈𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞𝐫𝐒𝐧𝐠 & 𝐬π₯𝐚𝐚𝐩𝐦𝐨𝐠𝐞π₯𝐒𝐣𝐀𝐑𝐞𝐝𝐞𝐧:

Je kunt kiezen tussen een slaapplek op de slaapzolder (maximaal 8 vrouwen), een eigen kamer (gedeelde badkamer) of slapen in je tent of camper op het terrein. 


-    Investering voor het hele weekend inclusief gezonde vegetarische maaltijden, begeleiding en slaapplek op de slaapzolder €450,-.

-    Enthousiast, maar een kleinere portemonnee op het moment? €375,-. 

-    Slapen in je eigen tent of camper ergens op het terrein? Eenmalig + €25,-. 

-    Liever een eigen kamer? Eenmalig + €110,-. 


Wij kijken ernaar uit. Ben je erbij?

Stuur een bericht via onderstaande button


Liefs,

Denise & Maryam