1:1 straal je eigen licht sessie

Haal meer uit jezelf door de verbinding met jezelf aan te gaan

Verleiden Wil je in verbinding staan met je eigen licht?

Verleiden Wil je vanuit puurheid, eerlijkheid en in verbinding leven?

Verleiden Wil jij jezelf volledig omarmen in alles wat er is?

Verleiden Wil je trouw zijn aan jezelf?

Verleiden Wil je jezelf meer 'adem'ruimte geven?

Verleiden Wil je in jouw kracht komen staan en trouw blijven aan je eigen pad?

Dan word het tijd om een stap te zetten. Om weer te verbinden met je eigen licht.


Ja, dat is waar ik jou in kan begeleiden. Verbinden met je eigen licht en vanuit daar je eigen pad bewandelen


Mijn missie in dit leven is om mijn licht te mogen verspreiden over de wereld. De zwaarte los te laten en in mijn eigen licht te gaan staan. En in dit proces trouw te blijven aan mijn eigen pad dat ik bewandel.


Vanuit mijn praktijk begeleid ik mensen om weer in verbinding te komen met het licht in zichzelf. Om de verbinding met jezelf te voelen, mag je

jezelf in de spiegel ontmoeten. Je mag de delen in jezelf aankijken, de lichte én de donkere delen. Om vanuit daar het oude niet dienende los te laten.


- Wat staat er tussen jou en je licht in?
- Waar pas jij je aan in plaats van trouw te zijn aan je eigen pad?


In mijn begeleiding zet ik verschillende technieken in, afhankelijk van je vraagstuk. Je mag hierbij denken aan ademwerk, regressie, innerlijk kind werk, lichaamswerk. Mijn begeleiding is intuïtief, warm en liefdevol. Ik zet mijn creativiteit in om jouw een ander perspectief op jezelf en je leven te geven.

Met de weg die we gaan bewandelen werken we met de kern van je vraagstuk. Ik geloof dat we het oude niet keer op keer hoeven te herkauwen. Het wil alleen maar gezien, gevoeld en losgelaten worden. Vanuit het werken met de kern, realiseer je diepe transformatie. Ja dat is mijn ervaring.

Door laagjes van jezelf af te pellen, blijft uiteindelijk de kern over in wie jij werkelijk bent.


Weet je, de wereld heeft het zo nodig dat we de reis naar binnen maken om weer te voelen wie we willen zijn.

Om weer te verbinden met het licht in jou.

Ervaringen

Maryam droeg mij professioneel en met heerlijke zachtheid door mijn ademsessie.
Ik voelde me zo welkom en veilig.
Vooraf stelde ze de juiste vragen in een veilige en prettige omgeving.
Ik kon echt de passie voelen voor het werk en de energie die ze deelt.
Bedankt.

Review
Eva Smits

Ik heb een mooie ademsessie mogen ervaren bij Maryam. Haar liefdevolle en afgestemde begeleiding zorgden ervoor dat ik los kon laten wat er vastzat en dat ik er diep in kon zakken. Een aanrader! Veel dank!


Review
Nancy Landman

Maryam biedt een veilige plek om met je adem en lichaam aan de slag te gaan. Door haar zachte, liefdevolle aanwezigheid kon ik mezelf toestaan om te voelen, in beweging te komen en spanning los te laten. Zonder oordeel kijken naar wat er is en meer gewaarzijn creëren over mijn gewoontepatronen. Er was ook voldoende tijd voor integratie, zodat ik - ondanks de soms heftige emoties - toch helemaal tot rust kon komen op het einde en de sessie in diepe ontspanning kon eindigen.

Review
AnneleenEen 1:1 sessie of traject is een cadeau aan jezelf. Een moment waar je met jezelf de diepte in gaat om de verbinding met jezelf te vergroten.


We bewegen op een zachte en lichte manier door eventuele pijnlijke stukken heen, je trauma delen.Je geeft jezelf de kans om weer in je kracht te komen staan. In verbinding te zijn met jezelf en het leven in lichtheid tegemoet te gaan. Hoe heerlijk is dat? Heb jij de moed om jezelf in de spiegel aan te kijken? Om te herontdekken wie je in essentie bent? Maak direct een afspraak voor een 1:1 sessie of traject.

Plan direct een afspraak in

1:1 straal je licht sessie

€ 100,-
  • Vrijblijvende telefonische kennismaking á 20 min.
  • Intake gesprek of 1:1 transformatie sessie
  • 1 sessie á 1,5 uur
  • Diepe transformerende innerlijke reis
  • Inspirerende locatie: Vlierhof holistisch gezondheidscentrum te Kleve

1:1 Ademsessie

€ 100,-
  • Vrijblijvende telefonische kennismaking á 20 min.
  • Intake & Verbonden ademsessie, incl. lichaamswerk
  • 1 sessie á 90-120 minuten
  • Diepe transformerende innerlijke reis
  • Inspirerende locatie: Vlierhof holistisch gezondheids-centrum te Kleve
Review
Een regressie sessie was voor mij terug gaan in de tijd. Ik heb mijn geschiedenis herschreven met de nieuwe inzichten die ik onderweg kreeg. Daardoor voel ik mij meer eigenaar van mijn levenspad. Ik neem de volle verantwoordelijkheid van mijn leven.Ik neem mijn leven aan en voel me niet langer slachtoffer van mijn omgeving.
Na de regressie-sessie ervaar ik de wijsheid en de volheid van mijn levenslessen. Ik voel dat ik NU, ieder moment JA zeg, met mezelf en in verbinding met anderen.
Mijn herschreven geschiedenis neem ik mee als levenslessen waar kracht, liefde, compassie en vertrouwen in mij zijn verankerd.

In dit proces heb ik  de kwaliteit van Maryam mogen ervaren.  Ze stimuleerde mij om de volheid van mijn geschiedenis te uiten zonder te verdwijnen in oude patronen. Maryam is ondersteunend en op de achtergrond  aanwezig. Op essentiële momenten stelt ze vragen  die verheldering geven en bijdragen aan  mijn  proces.
Ik kan voelen dat Maryam  dit regressie werk belichaamt wat mij een vertrouwen geeft om op reis te gaan.
Ina Bongers

Heb je eerst nog vragen, plan dan een vrijblijvend telefonisch gesprek in.