1:1 sessie: adem - massage

Haal meer uit jezelf door de verbinding met jezelf aan te gaan

Verleiden Wil je in liefdevolle verbinding zijn met jezelf?

Verleiden Wil je vanuit puurheid, eerlijkheid en in verbinding leven?

Verleiden Wil jij jezelf volledig omarmen in alles wat er is?

Verleiden Wil je trouw zijn aan jezelf?

Verleiden Wil je jezelf meer 'adem'ruimte geven?

Verleiden Wil je in jouw kracht komen staan en trouw blijven aan je eigen pad?

Dan word het tijd om een stap te zetten. Om weer te verbinden met wie je in essentie bent.


Om met jezelf te verbinden vraagt om het oude los te laten. Het vraagt bewustwording te krijgen op je eigen proces en de moed te tonen om de reis naar binnen aan te gaan.  De Verbonden ademhaling*  in combinatie met lichaamswerk is een prachtige manier om deze reis aan te gaan. Oude vastgezetten emoties mogen losgelaten worden en jij mag weer gaan voelen wie je nu bent. 


Naast een diepe transformerende reis, is ontspanning en liefdevol zijn naar jezelf en je lichaam zo belangrijk. Een  ontspannende massage  is een fijne aanvulling ter ondersteuning van jouw proces. Gun jezelf dit cadeau.


Ik ondersteun jou in je reis om weer in verbinding te komen met je essentie. Met wie je echt bent, mag zijn. En daar weer van te gaan houden. Ik begeleid jou om weer in verbinding te komen met wat je van jezelf bent kwijtgeraakt.


Mijn begeleiding is intuïtief, warm en liefdevol. Ik zet mijn creativiteit in om jouw een ander perspectief op jezelf en je leven te geven.

Ga je mee op reis, de reis naar binnen, naar jouw essentie?

Ervaringen

De sessies waarin Maryam mij begeleid heeft, heb ik heel veel zorgvuldigheid ervaren. Ze vraagt door naar de kern en helpt me inzicht te krijgen in waarom ik de dingen doe, zoals ik ze doe. Ze geeft me de tijd en de ruimte om met mijn eigen antwoorden te komen. Daardoor leer ik mijzelf steeds meer begrijpen en kan ik fijnere keuzes maken, waardoor mijn leven weer mooier is geworden. Tijdens de sessies hebben we veel plezier, waardoor het fijn werken is.

Review
Joos, 41 jaar

Maryam combineert een hele zachte en intuïtieve benadering met rake observaties. Ze werkt vanuit een gevoelslaag en is daardoor in staat om voorbij de oppervlakte te gaan en tot de eigenlijke kern van je vraag te komen. Dit doet ze op een onderzoekende en speelse manier. Door de sessies met Maryam ben ik weer in contact gekomen met mijn speelse, vrolijke kant en heb ik een patroon van serieus en zwaar op de hand zijn los kunnen laten. Dat geeft mij ruimte om weer meer te genieten van het leven!

Review
Dennis

Maryam biedt een veilige plek om met je adem en lichaam aan de slag te gaan. Door haar zachte, liefdevolle aanwezigheid kon ik mezelf toestaan om te voelen, in beweging te komen en spanning los te laten. Zonder oordeel kijken naar wat er is en meer gewaarzijn creëren over mijn gewoontepatronen. Er was ook voldoende tijd voor integratie, zodat ik - ondanks de soms heftige emoties - toch helemaal tot rust kon komen op het einde en de sessie in diepe ontspanning kon eindigen.

Review
AnneleenEen ademsessie en massage is een cadeau aan jezelf. Een moment waar je met jezelf de diepte in gaat om de verbinding met jezelf te vergroten. Liefdevolle aandacht aan je lichaam. Je lichaam verdient het. 


We bewegen op een zachte en lichte manier door eventuele pijnlijke stukken heen, je trauma delen. Dit door ademhaling en aanraking. Je geeft jezelf de kans om weer in je kracht te komen staan. In verbinding te zijn met jezelf en het leven in lichtheid tegemoet te gaan. Hoe heerlijk is dat? Heb jij de moed om jezelf in de spiegel aan te kijken? Om te herontdekken wie je in essentie bent? Maak direct een afspraak voor een ademsessie en/of massage.


* De Verbonden Ademhaling: gebruik je medicatie, of heb je fysieke of mentale klachten/aandachtspunten, plan dan eerst een telefonisch gesprek in of stuur een mail naar: info@maryamjanssen.nl zodat we kunnen overleggen of deze techniek de juiste voor jou is op dit moment. 

Plan direct een afspraak in

mooi aanbod

Transformatie reis - combi

€ 433,-
3 ademsessies & 2 massages
 • Vrijblijvende telefonische kennismaking á 20 min.
 • 3 x Verbonden ademsessie
 • 2 x Holistische massage á 1,5 uur
 • Diepe transformerende innerlijke reis in combinatie met diepe ontspanning
 • Inspirerende locatie: Vlierhof holistisch gezondheidscentrum te Kleve
combi aanbod

Adem & massage

€ 160,-

1 ademsessie & 1 massage á 1,5 uur

 • Vrijblijvende telefonische kennismaking á 20 min.
 • Intake & Verbonden ademsessie
 • Holistische massage á 1,5 uur,
 • Inspirerende locatie: Vlierhof holistisch gezondheidscentrum te Kleve

Ademsessie

€ 100,-
 • Vrijblijvende telefonische kennismaking á 20 min.
 • Intake & Verbonden ademsessie
 • 1 sessie á 90-120 minuten
 • De verbonden ademhaling, inclusief lichaamswerk
 • Diepgaande transformatie
 • Inspirerende locatie: Vlierhof holistisch gezondheids-centrum te Kleve

Massage 

€ 60,-

Massage 90 min. is ook te boeken

 • Vrijblijvende telefonische kennismaking á 20 min.
 • 60 minuten massage
 • Holistische massage á 60 min.
 • Inspirerende locatie: Vlierhof holistisch gezondheidscentrum te Kleve
 • Het is ook mogelijk om een 1,5 uur massage te boeken. Energie uitwisseling € 80,-

Heb je eerst nog vragen, plan dan een vrijblijvend telefonisch gesprek in.