Hallo, ik ben Maryam

Het leven is een ontdekkingsreis, een ontdekking naar je eigen essentie

Missie

Met mijn bedrijf druk ik uit wie ik ben, mijn essentie. Dat is onderdeel van mijn gelukkig leven. En ik gun anderen die essentie ook te vinden en uit te drukken.

Ik begeleid mensen op reis. Dat doe ik onopvallend. Haast ongemerkt, vanuit rust en zachtheid. Ik zet mezelf als instrument in en ik weet wanneer te handelen. Mijn kennis komt o.a. uit de reis die ik zelf heb mogen doorlopen, mijn HBO opleiding tot Integratie Therapeut/Coach en de aanvullende cursussen gericht op lichaamswerk (holistische massage, Ademcoaching, meridianen en medische basiskennis). Meer feitelijke informatie kun je ook teruglezen op linkedin.

Het verbinden met jouw licht en je licht verspreiden in de wereld, dat is waar ik jou in kan ondersteunen. Dit doe ik als Holistisch therapeut - coach  in mijn praktijk. Daarnaast organiseer ik ook verschillende workshops en retreats op het gebied van bewustwording.

Maryam
Holistisch therapeut 


Mijn naam is Maryam Janssen. Mijn naam drukt voor mij uit wie ik ben, liefdevol, krachtig, verbinding, beweging, nieuwsgierig en stralend. Die essentie wil ik leven. Voor mijzelf en voor anderen.

De reis:

Dat heb ik heel lang niet gedaan. Ik hield mijn wereld veilig door overzicht, controle, comfort en reflectie. Zo hield ik mijn essentie, wie ik ben op een afstand. Ik maakte mijn verlangen mistig, onhelder. Ik keek van buiten naar mijn eigen kern, in plaats van erin op te gaan. Hoewel ik in de HR werkzaam was, was ik niet in verbinding met mijn eigen human resource. Mijn leven was kil, koud en grijs.

Ik was bang voor mijn levenskracht, voor de passie, voor het vuur. Ik isoleerde het vuur in mijzelf. Daardoor kon het mij niet voeden, en niet gevoed worden. Het brandde op. Letterlijk. Een burn out. Gelukkig was er ergens nog een klein vlammetje, dat mij op weg deed gaan. Ik kwam van de berg af. Ik zocht de diepte. Ik ging uit de reflectie en in de ervaring. Zo heb ik mijn eigen kracht weer gevonden. Mijn vuur, mijn passie, mijn vrouwelijkheid, mijn licht. Ik ontdekte dat dat is wie ik ben. En dat ik daar dus niet bang voor hoef te zijn.

En nu stroomt het weer. Ik ben weer gaan bloeien. Mijn leven is weer gaan bloeien. Het vuur brand weer in mij. Ik heb mijn kracht gevonden. Dat is niet de kracht die in de wereld heerst: rationeel, systematisch, uitsluiten. Mijn kracht is intuïtief te werken, vol liefde vanuit mijn kern te weten, spelenderwijs te ontdekken.

Je weet nu al iets meer over mij.

Ik kom ook graag in contact met jou,

om te bepalen of ik iets voor je kan betekenen. 

Klik op de button om meer te lezen over mijn aanbod.